Zet The NeXt Step
The NeXt Aanpak
Your People Our Purpose

The NeXt Aanpak

Toonaangevend in duurzame en toekomstbestendige matches

Onze unieke, integrale aanpak van talentselectie, die uit 7 kernstappen bestaat, is afgestemd op de unieke behoeften en cultuur van jouw organisatie. Deze methodische en mensgerichte benadering leiden tot duurzame, toekomstbestendige talentmatches en buitengewone klant- en kandidaat tevredenheid.

We zijn alert en scherp op de inhoud en het proces. We bedenken oplossingen, we stemmen af, we gaan door én we boeken voortdurend resultaat. Wij doorleven ons mantra ‘het kan wél’. Van het begin tot het einde van een opdracht zijn we een betrokken partner. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. En we bewijzen het!

Diep in de kern van jouw organisatie duiken, dat is wat we doen! We betrekken de context, geven strategisch en systemisch advies, en streven altijd naar een duurzame match. Waar nodig, kan een teamscan meer inzicht verschaffen om het juiste profiel te finetunen. Samen met jouw organisatie zetten we ons in om duurzaam en toekomstbestendig talent aan te trekken. Wij begeleiden en adviseren jou tijdens het gehele proces en zetten onze expertise in om te komen tot een end-to-end sollicitatieprocedure.

Diepgang en inzicht staan centraal in onze aanpak. Door uitgebreide data-analyses worden heldere marktinzichten verkregen. Het herkennen van specifieke kenmerken van doelgroepen en het in kaart brengen van het employer brand zijn essentieel. Deze methodische en ontdekkingsgerichte strategie resulteert in een hoge conversieratio, wat het recruitmentproces versterkt en optimaliseert.

Door jarenlange ervaring weten we dat elke kandidaat een uniek verhaal heeft. Onze specialiteit is het vormgeven van een ongeëvenaarde candidate journey. Door neuromarketing naadloos te verweven met de job value proposition, creëren we vacatures die diep resoneren. Onze persoonlijke benadering, versterkt door coaching, systemisch adviseren en NLP, garandeert een diepgaande connectie met elke kandidaat. Met tools als de ACT®-meting en maatwerk assessments richten we ons scherp op onbewuste en bewuste drijfveren en ambities. Met als einddoel een toekomstbestendige en duurzame match.

In een snel veranderende wereld is innovatie essentieel. Voeg daar een uitdagende arbeidsmarkt aan toe, en het is duidelijk: als pioniers zijn wij van grote waarde. Dankzij trend monitoring vernieuwen we continu. We omarmen de nieuwste tools en technologieën zoals artificial intelligence. Omdat we geloven in de kracht van continue ontwikkeling, stimuleren we 'een leven lang leren' voor onze collega's. Ons werving- en selectieproces transformeert continue dankzij geavanceerde oplossingen.

Wij geloven in de harmonie van digitale middelen en persoonlijk contact. In de hedendaagse recruitmentwereld gaat de samensmelting van technologie en menselijke aanraking verder dan ooit tevoren. Onze 24/7 bereikbaarheid zorgt ervoor dat we altijd klaarstaan voor kandidaten en opdrachtgevers. We benutten social media platforms en jobboards om het juiste talent op het juiste moment te bereiken. Applicant tracking systems en sourcing tools stroomlijnen onze selectie, terwijl online assessments en video-interviews voor precisie zorgen. Met het gebruik van een digitaal platform spelen we in op de groeiende freelance trend.

Wij staan voor duurzame en toekomstbestendige matches. Onze inzet voor diversiteit en inclusiviteit resulteert in dynamische teams. Een vervulquote van 99% en een heldere return on investment benadrukken onze effectiviteit. Positieve feedback van zowel opdrachtgevers als kandidaten bevestigen onze kwaliteit. Onze dienstverlening draagt zorgt voor een hoge klanttevredenheid. En even zo belangrijk ook voor gelukkige medewerkers, die de drijvende kracht zijn achter succesvolle organisaties.

The NeXt Recruiter On Demand

The NeXt Recruiter On Demand

Op zoek naar tijdelijke versterking op het gebied van recruitment? Kies voor onze recruiter on demand. Een professional die tijdelijk ondersteunt bij het werven en selecteren van geschikte kandidaten.

Door te kiezen voor tijdelijke versterking via onze recruiter on demand, profiteer je van besparingen ten opzichte van de vaste kosten van een fulltime medewerker. Zo creëer je extra capaciteit en verminder je de werkdruk op jouw recruitmentafdeling, zonder dat je daarvoor grote investeringen hoeft te doen. Onze professionals beschikken over gespecialiseerde sourcing- en selectietechnieken, waardoor zij de beste kandidaten voor jouw organisatie vinden.
Of je nu een inhouse, hybride of remote samenwerking wilt, wij staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen.

The NeXt RPO

The NeXt RPO

Voordelen behalen door een sterke recruitment/HR samenwerkingspartner? Wij zijn jouw partner die de verantwoordelijkheid neemt voor het aantrekken van kennis en talent om jouw bedrijfsdoelstellingen en ambities te realiseren.

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is een samenwerkingsvorm tussen jouw organisatie en The NeXt Step Company, waarbij wij als recruitmentpartner de verantwoordelijkheid nemen voor het aantrekken van de benodigde kennis en talent om jouw bedrijfsdoelstellingen en ambities te realiseren. Onze RPO-diensten bieden aanzienlijke voordelen voor jouw organisatie. Door middel van een nauwe samenwerking, inclusief de fysieke aanwezigheid van onze RPO-consultant, zorgen wij voor volledige ontzorging bij het werven en selecteren van vast personeel, inclusief alle bijbehorende processen.

Wij geven de voorkeur aan de term Recruitment People Partnership (RPP®) boven RPO: samenwerking vanuit vertrouwen leidt tot de beste resultaten voor alle betrokkenen.

Aan het woord…

Gelukkige werknemers

Vacatures

Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2023
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?

The NeXt HR Scan

Snel inzicht krijgen in de performance van jouw HR-organisatie? Met onze volledig gedigitaliseerde HR Scan brengen wij jouw HR-organisatie in kaart.