Zet The NeXt Step
Een Persoonlijke Reis naar Authentiek Leiderschap

Een Persoonlijke Reis naar Authentiek Leiderschap

Leestijd - 3 minuten

Ik herinner me een moment vroeg in mijn carrière waar ik dacht dat leiderschap alleen ging over het hebben van de juiste antwoorden en het tonen van kracht. Maar door de jaren heen heb ik geleerd dat het ware leiderschap veel dieper gaat. Het gaat om het kennen van jezelf.

We dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen! Want als leider kun je je organisatie laten groeien en bloeien door zelfkennis. De kwaliteit van jouw leiderschap wordt namelijk bepaald door de kwaliteit van jouw zelfkennis. Goed leiderschap leidt tot groei, werkplezier, tevreden klanten, vitale medewerkers, laag verloop en winst!

Ik heb gedurende mijn loopbaan en rol als coach gezien hoe leiders transformeren wanneer ze zichzelf echt leren kennen. Als je een cultuur wilt creëren waarin mensen verantwoordelijkheid nemen en eigenaarschap tonen, dan begint dat bij jou als leider. Leiderschap draait namelijk niet alleen om kennis van de omgeving, maar vooral om inzicht in je eigen innerlijke patronen.

Ik heb zelf de piramide van McClelland bestudeerd en het heeft mijn ogen geopend. Deze piramide toont de traditionele werkwijzen van het meten van succes, zoals werkervaring, competenties, intelligentie en uitstraling. Maar voor goed leiderschap is er meer nodig dan alleen deze vaardigheden. Het begint bij zelfreflectie en zelfbewustzijn. Dus durf jezelf uit te dagen en te groeien als leider! Wij ondersteunen jou om jouw natuur en jouw zijn te leren kennen. Maar hoe doen wij dat?

Jij hebt de mogelijkheid om het beste uit jezelf en je team te halen. Maar om dat te doen, moet je eerst jezelf écht goed leren kennen. En daarvoor hebben we iets bijzonders voor jou: de Analytical Competence Tool (ACT®). Ik heb deze tool zelf gebruikt en was verbaasd over de diepte van de inzichten die het me gaf.

Deze unieke online meetmethode heeft oog voor de hele mens en gaat verder dan traditionele metingen. Het combineert tekst met beeld en onderscheidt zo natuurlijke en aangeleerde competenties. Maar dat is niet alles: het meet ook de innerlijke drijfveren en ontwikkelpotentieel van een persoon. En juist die combinatie van woorden en beelden maakt de ACT®-meting zo krachtig.

Dus, beste leider, ben jij klaar om jezelf écht te leren kennen en zo het beste uit jezelf en je team te halen? Ontdek de kracht van de Analytical Competence Tool!

Ontdek de kracht van leiderschap met The NeXt Step Leiderschapscoaching. Wij bieden de essentiële stappen naar excellent leiderschap. Een goede leider kenmerkt zich door zelfreflectie, bewustzijn van eigen kwaliteiten en valkuilen, het vermogen om onafhankelijk te denken en de verantwoordelijkheid altijd in gedachten te houden, en dit alles met mildheid voor zichzelf en anderen.

Deel dit bericht

Auteur
Frouwktje Luis
Telefoonnummer
+31 6 836 984 22
Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?