Recruitment &
Diensten

Assessments & Metingen

Coaching &
Talent Development

HRM
Consultancy

Management
Consultancy

Betere resultaten in je organisatie?

Coaching & Talent development

Passie en plezier
Organisaties met bevlogen medewerkers die vanuit hun talenten werken, hebben passie, plezier voor het werk en krijgen er ook energie van. De meeste mensen werken tegenwoordig niet alleen om de hypotheek te betalen, maar ook om zich te ontwikkelen, zich verbonden te voelen met anderen en vorm te geven aan hun innerlijke drijfveren. Onderzoek laat bovendien zien dat bevlogenheid bijdraagt aan psychische en lichamelijke gezondheid.

Bevlogen werken
Bevlogen werken is niet alleen van belang voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Bevlogen medewerkers zijn productiever, gemotiveerder, gezonder, klantvriendelijker, trouw aan de organisatie en maken minder ongelukken en fouten. Met bevlogen werknemers verdient een organisatie simpelweg meer geld. Daarnaast wil je ook graag een goede werkgever zijn.

Coaching op maat

Ieder mens, elke organisatie en elke fase waarin een mens of organisatie zich bevindt is uniek. Daarom bieden wij op maat gemaakte coaching- en talent development trajecten aan.

Leiderschap coaching/talent development
Krijg met onze coaching inzicht in jezelf en jouw leidinggevende kwaliteiten, ontwikkel leiderschap skills en daag jezelf als leidinggevende uit! Wie echt sterk is, is niet bang zich kwetsbaar op te stellen. Wie anderen wil leiden, moet eerst zijn eigen meester worden. Wij ondersteunen je graag.

Managementcoaching/talent development/ teamtraining
Managementcoaching is er speciaal voor medewerkers met een functie op managementniveau. Bij het worden of zijn van manager komen vaak specifieke vraagstukken naar boven. Wij ondersteunen je om effectief, met zelfvertrouwen, bevlogen en stevig in je managementfunctie te staan. Gun jezelf een gevoel van kracht en comfort.

Persoonlijk leiderschap coaching/talent development
Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven, maar hoe doe je dat? Wat houdt het precies in? De weg daarnaartoe begint bij jezelf. Het betekent dat je de regie neemt over je werk, carrière, persoonlijke ontwikkeling en leven. Dat doe je door gebruik te maken van je kwaliteiten en talenten om je doelen te realiseren. Door ontwikkeling ga je meer genieten van je werkzame leven en dat werkt door in je privéleven. Gun jezelf een duurzame ontwikkeling!

Team coaching/team development/teamtraining
Verloopt de samenwerking binnen het team stroef? Zijn er regelmatig botsingen tussen teamleden? Lijkt het team niet meer verbonden met de missie en visie van het bedrijf? Doet het team wat er wordt verwacht of ontbreken er wellicht nog competenties? Of moet het team een verandering doormaken? Door team coaching los je zaken op en is het team weer gericht op de bedoeling, het doel en resultaten van de organisatie!

Young professional coaching/young talent development
Onze sessies helpen young professionals bij het ontdekken en realiseren van het eigen potentieel. Ontdek wie je bent als young professional! Waar ben je goed in, welk potentieel heb je en wat kost je energie? Waar kun je beter niet voor kiezen? Wat is de zin van je werkend leven en wat wil je nu écht als young professional? Zo kun je je ontwikkelen vanuit zelfvertrouwen en floreren door jezelf te zijn. In je kracht staan. Zo creëer je als young professional meer flow (plezier, succes en zingeving) in werk en privé!

Loopbaancoaching
Het gevoel overal ingerold te zijn? Het anders willen? Loopbanen van nu bestaan uit een grote waaier van keuzes en mogelijkheden. Wij staan naast je om te onderzoeken wie je bent, wat je nodig hebt in je werk en wat je inspireert en zin geeft in werk. Welk pad ga je bewandelen en/of creëren?!

Outplacement coaching
Het begeleiden van medewerkers bij het zoeken naar een nieuwe baan op eigen verzoek van de medewerkers of bij vertrek uit de organisatie. Wij geven houvast in een tijd van verandering!

Stress & burn-out coaching
Met onze interventies helpen wij jouw medewerker om grip te krijgen op mentale klachten en actief te werken aan duurzaam herstel. De interventies kunnen ook preventief worden ingezet bij de eerste signalen en voorkomen daarmee langdurig verzuim!

Duurzame inzetbaarheid coaching
Duurzame inzetbaarheid coaching is gericht op het faciliteren en stimuleren van de medewerker om zelf in actie (eigenaarschap) te komen en te werken aan zijn huidige en toekomstige functioneren. De uitgangspunten van deze vorm van coaching zijn het verkrijgen van concrete kennis en inzicht om gezonder en energieker, gemotiveerder en betrokken, met vakkennis en vaardigheden en een goede werk-en-privébalans te werken. Wij bieden de medewerker een praktische providerboog aan die toegespitst is op zijn situatie.

Resultaat

Groei vanuit talenten
Talent development, coaching & training laten medewerkers groeien vanuit hun talenten. Medewerkers die zich kunnen ontwikkelen en werken vanuit hun talenten zijn productiever, gemotiveerder en gezonder. Eveneens zijn zij sterk genoeg om hun taken te volbrengen vanuit zelfvertrouwen. Medewerkers die zich blijvend kunnen ontwikkelen, blijven langer verbonden aan organisaties en dat leidt tot tevreden klanten wat weer het bedrijfsresultaat ten goede komt.

Dare to have have happy employees. The NeXt Step Company ondersteunt organisaties en medewerkers om the NeXt Step te zetten.

Contact met ons?

Zet nu The NeXt Step!