Recruitment &
Diensten

Assessments & Metingen

Coaching &
Talent Development

HRM
Consultancy

Management
Consultancy

Toekomstbestendige organisaties en medewerkers

Recruitment & Diensten

Op zoek naar een bevlogen en vitale collega die zich duurzaam wil ontwikkelen? The NeXt Step Company is hét recruitmentbureau voor MBO+-, HBO- en WO-professionals. Voor HRM- en managementprofessionals zijn wij ook toegerust om ad-interim- en tijdelijke projecten te vervullen.
Wanneer wij voor organisaties gaan recruiten identificeren wij ons met de organisatie en het werkgeversmerk. Organisaties en hun toekomstige medewerker(s) profiteren van ons grote netwerk en onze in totaliteit meer dan 35 jaren ervaring.

Diensten

Werving & selectie
Met de juiste mensen haalt een organisatie bedrijfsdoelen. Voor organisaties werven en selecteren wij de beste kandidaten op MBO+-, HBO- en WO-niveau door ons grote netwerk, onze kennis, expertise en onze beproefde recruitmentmethode. The NeXt Step Company werft en selecteert voor organisaties de juiste medewerker(s) uit de markt. Wij kijken verder dan alleen kennis, vaardigheden, motivatie en competenties. We kijken ook naar de culture fit, de nieuwe collega moet ook kunnen aarden in jouw organisatie. Je kunt rekenen op toekomstbestendig resultaat. Bij werving & selectie komt de juiste kandidaat direct bij de organisatie in dienst.

Detacheren
Wanneer er behoefte is aan een langdurige oplossing voor een vacature, stellen wij een werknemer voor bepaalde tijd ter beschikking aan een organisatie. In het geval van detachering is The NeXt Step Company de werkgever. Wij hebben de arbeidsovereenkomst met de gedetacheerde medewerker die voor langere tijd voor de organisatie werkt.

Ad-Interim & projecten
Wij bemiddelen professionals voor ad-interim opdrachten en projecten. Voor het tijdelijk vervullen van HRM- en/of managementposities bemiddelen we snel en zorgvuldig de juiste interim professional met behulp van ons uitgebreide netwerk. Organisaties kunnen erop rekenen dat de juiste persoon aan boord komt en de klus klaart.

ZZP-bemiddeling
ZZP-bemiddeling werkt bij The NeXt Step Company aan twee kanten. Wij helpen niet alleen opdrachtgevers aan vakkundig en getalenteerd personeel, maar koppelen ook ZZP-ers aan projecten. Door ons in te schakelen zijn ZZP-ers zelf minder tijd kwijt aan het vinden van opdrachten en kunnen ze zich richten op hun eigen vak.

Resultaat

Met een goede onderbouwing
Een onderbouwing bij elke stap in het recruitmentproces tot en met de aanstelling is een door ons beproefde en bewezen werkwijze. Organisaties krijgen daardoor talentvolle medewerkers, die zich duurzaam met bevlogenheid inzetten om organisatiedoelen te realiseren.

Wij zien het als een win-winsituatie, want ook voor de (toekomstige) medewerker is een passende werkomgeving van evident belang om vitaal en bevlogen te werken en zich duurzaam te kunnen ontwikkelen.

Voor toekomstige medewerkers en organisaties is een optimale match van cruciaal belang. Met de juiste mensen halen organisaties hun bedrijfsdoelen!

Contact met ons?

Zet nu The NeXt Step!