Zet The NeXt Step
Diepgaande inzichten in high touch benadering

Diepgaande inzichten in high touch benadering

Leestijd - 2 minuten

In mijn visie op High Touch Recruitment staan de persoonlijke benadering, menselijke interacties en een diepgaande verbinding tussen mensen centraal. Dit proces draait om Persoonlijke Aandacht: het leggen van diepe connecties en echt luisteren naar de mensen achter de cv’s. Ik zie Maatwerk als essentieel, aangepast aan de individuele behoeften en voorkeuren van elke kandidaat en klant, met als doel het opbouwen van Lange Termijn Relaties. Vanuit een positief mensbeeld gaan wij het gesprek aan, kiezend voor Coaching, NLP, Systemisch Werken, en de Analytical Competence Tool (ACT®). Deze benaderingen bieden diepgaande inzichten en versterken op unieke wijze de persoonlijke verbinding, waardoor ze een onderscheidend element in onze aanpak vormen.

Onze unieke aanpak in recruitment zet de standaard opnieuw. Wij streven niet naar het simpelweg invullen van een vacature; wij graven dieper.

Met coaching geven wij kandidaten de sleutels tot zelfontdekking en het verwezenlijken van hun professionele dromen. Dit betekent dat wij mensen niet alleen naar een nieuwe positie begeleiden, maar hen ook ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.

NLP tilt onze communicatie en vermogen om gedragspatronen te transformeren naar een hoger niveau. Dit is essentieel om authentiek contact te maken met kandidaten en hen te inspireren.

Door Systemisch Werken krijgen wij inzicht in de dynamieken binnen teams en organisaties. Wij plaatsen mensen niet zomaar; wij zorgen ervoor dat zij een plek vinden waar zij kunnen floreren en een waardevolle bijdrage leveren.

De Analytical Competence Tool (ACT®) duikt dieper dan traditionele vaardigheidsmetingen door zowel bewuste als onbewuste competenties en drijfveren van een persoon te meten. Het combineert unieke methoden van tekst en beeld, waardoor een compleet beeld van een individu’s ware potentieel en persoonlijkheid naar voren komt. Hierdoor kunnen wij nauwkeurig natuurlijke talenten onderscheiden van aangeleerde vaardigheden, wat essentieel is voor het realiseren van duurzame matches en succesvolle lange termijn relaties.

Onze gecombineerde aanpak maakt onze visie niet alleen uniek, maar ook buitengewoon effectief. Wij bouwen aan succesvolle teams en organisaties, creëren waardevolle, langdurige relaties en bevorderen de persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze Google reviews weerspiegelen onze unieke positie en bevestigen ons als een toonaangevend en innovatief bureau binnen de HR/Recruitmentsector, duidelijk onderscheidend van anderen.

Deel dit bericht

Auteur
Frouwktje Luis
Telefoonnummer
+31 6 836 984 22
Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?