Zet The NeXt Step
High Touch in recruitment: échte persoonlijke verbinding

High Touch in recruitment: échte persoonlijke verbinding

Leestijd - 3 minuten

In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd wordt, blijft de behoefte aan persoonlijk contact en diepgaande connecties onverminderd groot. Bij The NeXt Step Company is onze visie op ‘high touch’ recruitment niet alleen een aanpak, maar een fundamenteel principe dat ons onderscheidt. Het is de essentie van hoe we waarde toevoegen aan zowel de carrières van mensen als de groei van organisaties.

 

De kern van High Touch

High touch voor ons betekent meer dan alleen face-to-face gesprekken of persoonlijke aandacht. Het is een integrale benadering die onze interacties met mensen en klanten verrijkt. Het gaat om het creëren van betekenisvolle relaties, waarbij we dieper graven dan de oppervlakkige details om de werkelijke behoeften, ambities, en drijfveren van mensen te begrijpen. Deze aanpak stelt ons in staat om niet alleen te reageren op wat er wordt gezegd, maar ook op wat onuitgesproken blijft.

High touch versterkt door:

Onze high touch benadering wordt verder versterkt door onze expertise in coaching en het gebruik van geavanceerde assessment tools. Als gecertificeerde coaches, met diepgaande kennis in NLP, de innerlijke familie en systemisch werken, gaan we verder dan de traditionele recruitmentprocessen. We bieden een omgeving waarin kandidaten en klanten zich echt begrepen voelen, en waarin ze kunnen groeien en ontwikkelen. ACT metingen en assessments voegen een extra laag van inzicht toe, waardoor we nog preciezer kunnen matchen op basis van zowel de zichtbare als de verborgen potentie.

De magie van echte connecties

In deze benadering schuilt ook een beetje magie. Het is het onverwachte resultaat dat ontstaat wanneer diepe inzichten en persoonlijke connecties samenkomen. Deze magische momenten – wanneer we de perfecte match vinden die zowel de kandidaat als de organisatie verrast – zijn het bewijs van de kracht van onze high touch filosofie. Het zijn deze momenten die echte transformatie mogelijk maken, voor zowel individuen als organisaties.

Een belofte voor de toekomst

Mijn visie op high touch binnen The NeXt Step Company is meer dan een strategie; het is een belofte. Een belofte aan onze kandidaten dat we er zijn om hen te begeleiden op hun professionele reis. Een belofte aan onze klanten dat we toegewijd zijn aan het vinden van de juiste mensen die niet alleen hun teams versterken, maar ook hun cultuur en toekomstvisie verrijken. En ten slotte, een belofte aan onszelf, om trouw te blijven aan onze waarden van persoonlijkheid, verbinden, stijlkracht, en deskundigheid.

In de kern van The NeXt Step Company ligt een diep geloof in de kracht van menselijke connecties. Het is dit geloof dat onze high touch aanpak vormgeeft en ons drijft om elke dag het verschil te maken. Laten we samen de kracht van echte connecties blijven verkennen en benutten, voor een toekomst waarin iedereen de kans krijgt op werkgeluk en succes. Samen zetten we de volgende stap. Your People Our Purpose

Lees wat onze opdrachtgevers en kandidaten zeggen

 

Deel dit bericht

Auteur
Frouwktje Luis
Telefoonnummer
+31 6 836 984 22
Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?