Zet The NeXt Step
Brink Group is één van de wereldwijde marktleiders in trekhaken, waardoor producten van Brink Group overal ter wereld zijn te vinden.

Brink Group is één van de wereldwijde marktleiders in trekhaken, waardoor producten van Brink Group overal ter wereld zijn te vinden.

De afdeling Inkoop van Brink Group is een proactieve afdeling binnen de Brink Group. Met een diepgewortelde motivatie streeft het team ernaar om te voorzien in de behoeften van de organisatie op het gebied van leveranciersprestaties, innovatie, procesverbetering en een integrale benadering. Het team is gedreven om de verwachtingen te overtreffen en blijft zich voortdurend ontwikkelen om aan de groeiende eisen te voldoen. Om dit waar te maken was uitbreiding op de afdeling inkoop essentieel.

Aanpak op maat

In onze zienswijze is iedere organisatie uniek en vereist ieder organisatievraagstuk een op maat gemaakte aanpak. Bij Brink Group hanteerden we een unieke en op maat gemaakte aanpak waarbij we technologie combineerden met persoonlijk coachend en adviserend contact, high tech & high touch. Deze aanpak leidde in een extreem krappe arbeidsmarkt tot een optimale beleving en resultaten voor zowel Brink Group als voor de sollicitanten. Met onze innovatieve en deskundige benadering realiseerden wij perfecte matches tussen kandidaten en Brink Group, voor vacatures die al meer dan een jaar open stonden. Dankzij The NeXt Step Methode, het persoonlijke contact en intensieve begeleiding, zowel naar Brink Group als naar de sollicitanten, hebben we in slechts twee maanden alle vacatures kunnen vervullen.

Wij maken het verschil

We blijven scherp en attent bij zowel de inhoud als het proces. We genereren oplossingen, communiceren effectief, zetten door en boeken voortdurend resultaten. Ons mantra ‘het kan wél’ leeft in alles wat we doen, vanaf het prille begin tot aan het einde van een opdracht. Als betrokken partner staan we altijd klaar. We zijn transparant in onze communicatie en handelen daadkrachtig. En bovenal, we bewijzen het telkens opnieuw!

"The NeXt Step Company neemt letterlijk de 'NeXt Step' in écht willen begrijpen van de uitdaging, om deze vervolgens te omarmen en maken als team de beloftes waar!"

Martijn Eikelenboom

Procurement Manager
"Voor de invulling van de vacatures op de inkoopafdeling zat de kracht van The Next Step Company in een gedegen analyse van de organisatie en de afdeling, om vervolgens in een zeer krappe arbeidsmarkt de juiste kandidaten weten te vinden"

René Bosch

interim Group HR Manager
Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?