Zet The NeXt Step

Expertises

Externe vertrouwenspersoon | mediator

Wat is mijn purpose?

Mijn doel is om de drijvende kracht achter succesvolle organisaties, de gelukkige medewerkers, te ondersteunen. Ik geloof in de kracht van verbindende communicatie. In mijn vak hecht ik veel waarde aan het vertrouwen dat ik ontvang en behandel anderen zoals ik zelf behandeld wil worden: met respect, openheid en eerlijkheid. Communicatie is mijn passie, en door oprecht te communiceren ontstaat persoonlijke verbinding, wat vertrouwen versterkt.

Als mediator en vertrouwenspersoon luister ik naar wat er achter de woorden schuilgaat. Ik werk vanuit mijn hart en wil oprecht begrijpen. Daarom vraag ik door en ben ik niet bang om gevoelige onderwerpen aan te snijden, altijd zonder oordeel. Alles wat gezegd wordt, mag er zijn, waardoor in een veilige en vertrouwde omgeving emoties en gevoelens gedeeld kunnen worden. Dit helpt mensen om de stappen te zetten die nodig zijn om in hun kracht te staan.

Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik zowel kundig als zorgvuldig, en dat maakt me trots.

En verder…

Ik blijf me ontwikkelen. Door jaarlijks diverse opleidingen te volgen en intervisiesessies met collega’s bij te wonen, zorg ik ervoor dat de kwaliteit van mijn werk altijd hoog in het vaandel staat.

In mijn vrije tijd…

Blaas ik graag het oude tafeltje van oma nieuw leven in. Interieurstyling, met zijn rijke kleuren, is een van mijn grote hobby’s. Bovenal geniet ik van de kleine dingen in het leven.

Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?