Zet The NeXt Step

Expertises

Recruitment | Werving & Selectie Professionals | Professionals Interim | Coaching | HR | Vacatureteksten

Wat is mijn purpose?

Ik vind het een voorrecht dat ik me mag inzetten voor een écht passende baan voor anderen. Mensen brengen een groot gedeelte van hun tijd werkend door en dit heeft een grote invloed op iemands leven. Daarom wil ik mensen echt leren kennen en goed begeleiden naar een passende baan. Zodat ze gelukkig worden van hun werk!

Voor organisaties zijn medewerkers hun belangrijkste kapitaal, als mensen gelukkig zijn in hun werk dragen ze bij aan het succes van de organisatie en wordt het een win-win situatie.

En verder ..

Ik volg graag webinars, trainingen en lees veel artikelen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werving & selectie. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen door het volgen van opleidingen. Door mijzelf te ontwikkelen kan ik ook voor anderen nog meer van betekenis zijn.

In mijn vrije tijd

Houd ik van de gezelligheid met ons gezin, familie en vrienden. Ook steek ik graag mijn handen uit de mouwen op de boerderij die we aan het verbouwen zijn

Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?