Zet The NeXt Step

Expertises

Externe vertrouwenspersoon | Verzuim | Bevorderen van inzetbaarheid

Wat is mijn purpose?

Als extern vertrouwenspersoon ben ik toegewijd aan het versterken van goed werkgeverschap in organisaties, met een specifieke nadruk op het creëren van een veilige en integere werkomgeving. Medewerkers die situaties van ongewenst gedrag of integriteitsdilemma’s tegenkomen, vinden bij mij een luisterend oor. Buiten deze rol heb ik ook een expertise in het reduceren van verzuim en het verhogen van medewerkersinzetbaarheid. Mijn dienstverlening reikt verder dan enkel het voldoen aan wettelijke verplichtingen; ik zet mij persoonlijk in om het werkgeluk en de inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen en verzuim te minimaliseren.

En verder…..

Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in mijn vakgebied ben ik aangesloten bij het Register Specialistisch Casemanagement en de Landelijke Vereniging Voor Vertrouwenspersonen. Daarnaast volg ik regelmatig (bij)scholingen en webinars.  

In mijn vrije tijd

Breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden, houd ik van koken en bootcamp. 

Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?