Zet The NeXt Step

Expertises

Organisatie Advies | Leiderschap | Coaching | Training | HR

Wat is mijn purpose?

Ik geloof absoluut in de ontwikkelbaarheid van mensen; het ontwikkelen van mensen is mijn grootste drijfveer. Ik ben ervan overtuigd dat de mens achter de medewerker organisaties maken; zij zijn ‘het succes’ van die organisaties. Ik ben van mening dat als organisaties succesvoller willen worden, we met de mensen aan de slag moeten. 

Ik houd het in mijn aanpak simpel en persoonlijk, en maak zaken begrijpelijk en direct toepasbaar. Ik heb een praktische en doelgerichte aanpak en zoek snel de verbinding met de betrokkenen. Ik heb veel respect voor mensen, ik creëer snel een veilige omgeving, toon oprechte betrokkenheid en ben altijd positief.

Het mooie aan mijn werk is dat ik kan genieten van iedere stap voorwaarts in de ontwikkeling van mensen en organisaties. Mijn werkwijze levert mij positieve energie op wat ik weer kan overbrengen op anderen.

En verder…..

Ik lees veel over mijn vakgebied, reflecteer op zaken die mij opvallen en spar ook graag met mijn collega’s en vakgenoten. Dit houdt me scherp en biedt steeds weer nieuwe inzichten.

In mijn vrije tijd

Beleef ik veel plezier aan mijn gezin, vakanties naar Italië en Scandinavië, koken, BBQ’en, lezen, film kijken, vrijwilligerswerk en het voetbal bij mijn club DZOH.

Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?