Zet The NeXt Step
Mijn visie op Executive Search

Mijn visie op Executive Search

Leestijd - 3 minuten

In mijn visie op executive search maken wij het verschil. Alert en scherp op inhoud en proces, bedenken we oplossingen, stemmen we af, gaan we door en boeken we resultaat. Ons mantra ‘het kan wél’ doorleven we in elk project, van begin tot eind, als betrokken partner. Wat we zeggen, dat doen we en dat bewijzen we.

Bij Organizational Connectivity duiken we diep in de kern van jouw organisatie. We betrekken de context, geven strategisch en systemisch advies en streven naar een duurzame match. Een teamscan kan nodig zijn voor het juiste profiel. Samen met jouw organisatie trekken we duurzaam en toekomstbestendig talent aan, en begeleiden en adviseren we jou tijdens het hele proces. We zetten onze expertise in voor een complete sollicitatieprocedure.

Data-Driven Insights staat voor diepgang en inzicht. Door uitgebreide data-analyses krijgen we heldere marktinzichten. Het herkennen van kenmerken van doelgroepen en het in kaart brengen van het employer brand is essentieel. Onze methodische en ontdekkende strategie resulteert in een hoge conversieratio, wat het recruitmentproces versterkt.

In Human Connectivity weten we door jarenlange ervaring dat elke kandidaat uniek is. We creëren een ongeëvenaarde candidate journey, waarbij we neuromarketing combineren met de job value proposition. Onze persoonlijke benadering, met coaching, systemisch adviseren en NLP, zorgt voor een diepgaande connectie met elke kandidaat. Met tools als de ACT®-meting en maatwerk assessments richten we ons op drijfveren en ambities, voor een duurzame match.

Bij Innovation Pioneering is innovatie essentieel in een snel veranderende wereld. We vernieuwen continu met trend monitoring en omarmen nieuwe tools en technologieën, zoals artificial intelligence. We stimuleren ‘een leven lang leren’ voor onze collega’s en transformeren ons werving- en selectieproces continu met geavanceerde oplossingen.

In Digital-Human Synergy geloven we in de harmonie van digitale middelen en persoonlijk contact. We zijn 24/7 bereikbaar en benutten social media en jobboards om talent te bereiken. Onze selectie wordt gestroomlijnd door applicant tracking systems en sourcing tools, terwijl online assessments en video-interviews voor precisie zorgen.

Tot slot, bij Sustainable and future-proof matches, staan we voor duurzame en toekomstbestendige matches. Onze inzet voor diversiteit en inclusiviteit resulteert in dynamische teams. Met een vervulquote van 99% en een duidelijke return on investment tonen we onze effectiviteit. Positieve feedback van opdrachtgevers en kandidaten bevestigt onze kwaliteit. Onze dienstverlening draagt bij aan klanttevredenheid en aan gelukkige medewerkers, de drijvende kracht achter succesvolle organisaties.

Het bewijs hiervoor? Die lees je terug in onze Google reviews 

Deel dit bericht

Auteur
Frouwktje Luis
Telefoonnummer
+31 6 836 984 22
Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?