The NeXt Step Company

HOW

Mensgericht

Bij ons staan medewerkers op de eerste plaats. Wanneer een organisatie goed voor haar medewerkers zorgt, zorgen de medewerkers goed voor de klanten van de organisatie. Zo boeken wij voor organisaties en hun medewerkers succesvolle resultaten. Ook heeft inclusie en diversiteit nadrukkelijk waarde voor ons, primair omdat wij graag wonen in een wereld waarin iedereen meedoet. Kortom: ‘we care’.

Deskundig

Onze deskundigheid blijkt uit onze ervaring en professionaliteit. We weten waar we het over hebben, we kennen het vak, het werkveld en de markt. We hebben zelfinzicht en staan open voor het geven en ontvangen van feedback. We zijn alert op ontwikkelingen en houden onze deskundigheid up-to-date. Wij doorleven een leven lang leren.

Passievol en bevlogen werken

Behalve aan een goede gezondheid hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden met ruimte voor het leren van nieuwe dingen, maar ook ruimte om fouten te kunnen maken met goede feedback. Samen met een goede werk-en-privébalans geeft dat elke persoon motivatie, kracht, energie, wendbaarheid, vitaliteit en geluk. Bevlogen en betekenisvol werken geeft waarde aan het leven. We hebben het nodig om ons verbonden te voelen met anderen en om onze ambities te realiseren.

Fijn om mee samen te werken

Enthousiaste klanten worden onze duurzame ambassadeurs. We zijn gezamenlijk trots op behaalde resultaten met oog voor de menselijke maat. Prettig, betrokken, verbonden en met de nodige humor samenwerken is voor ons van evident belang én vanzelfsprekend.

Betrouwbaar

Discretie, integriteit, afspraak is afspraak en duidelijkheid geven invulling aan de kernwaarde betrouwbaar. Dit is zichtbaar in al ons handelen.

We maken het verschil

We zijn alert en scherp op de inhoud en het proces. We bedenken oplossingen, we stemmen af, we gaan door én we boeken voortdurend resultaat. Wij doorleven onze mantra ‘het kan wél’. Van het begin tot het einde van een opdracht zijn we een betrokken partner. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. En we bewijzen dat we doen wat we gezegd hebben.

Met plezier werken en humor

Voor ons is humor van cruciaal belang. Humor is onmisbaar om te verbinden en te werken met anderen, voor teamgeest, voor een ongecompliceerde communicatie en voor de menselijke maat. Humor helpt ook relativeren in moeilijke tijden en prikkelt creativiteit om out of the box oplossingen te vinden voor lopende uitdagingen.

“When your values are clear to you, making decisions becomes easier.”

Roy E. Disney

Contact met ons?

Zet nu The NeXt Step!