The NeXt Step Company

Reviews

Loopbaancoaching

“Al 19 jaar werk ik in de uitzendbranche. Ik wilde wat anders maar ik wist niet wat. Ik heb contact gelegd met de The Next Step Company en mijn vraag voorgelegd. Op basis van mijn vraagstelling heb ik de ACT-meting gemaakt.”

“Na het invullen van de ACT-meting, welke makkelijk in te vullen is en niet veel tijd in beslag neemt, werd ik gebeld voor het inplannen van een persoonlijk gesprek om de ACT-meting te bespreken. In deze ochtend is mij de gehele test uitgelegd en is alles doorgenomen. Ik stond versteld van hoe accuraat deze ACT-meting is. De ACT-meting heeft mij in staat gesteld om goede keuzes voor de toekomst te maken omdat de ACT-meting alsmede het gesprek mij nieuwe inzichten heeft gegeven. Ik weet nu welke kant ik op wil met mijn loopbaan. De ACT-meting, de uitkomst alsmede de coach gesprekken laten mij de toekomst weer vol vertrouwen inzien. Zeker een aanrader!”

Vestigingsmanager uitzendbureau

Persoonlijk leiderschap Coaching

“Het kost weinig, levert veel op”, zou ik als kernachtige samenvatting willen geven. In relatief kort tijdsbestek voer je de ACT-meting uit en ontvang je een herkenbare en waardevolle persoonlijke competentie-meting, met herkenbare eigenschappen en zeker ook eye-openers, waarbij niet alleen jouw potentieel wordt benoemd maar ook toegelicht wordt hoe deze in mogelijkheden om te zetten. Voor mij zeer waardevol om de volgende stap in mijn persoonlijk leiderschap te zetten. Ik kon er direct mee aan de slag.”

Global Sourcing Manager of global operating chemical company

I am not what happened to me, I am what I choose to become.

Carl Jung

Contact met ons?

Zet nu The NeXt Step!