Zet The NeXt Step
The NeXt Inspiratie Events
Boost je creativiteit, netwerk en groei

The NeXt Inspiratie Events

Ontdek nieuwe inzichten, leg waardevolle contacten, en krijg inspiratie

The NeXt
Inspiratie Events

In een snel veranderende wereld nemen leiders en HR-professionals een cruciale rol in om te anticiperen op de steeds veeleisender wordende arbeidsmarkt en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Bij The NeXt Step Company bieden we inspirerende evenementen, speciaal voor HR-professionals en leidinggevenden: The NeXt Inspiratie Events.

Uitwisselen van ideeën en kennis

Ervaren deskundigen delen waardevolle kennis en inzichten vanuit hun persoonlijke kennis, kunde en ervaringen. Ook moedigen zij de uitwisseling van ideeën en kennis tussen professionals aan. Tijdens deze evenementen behandelen we actuele en vernieuwende onderwerpen, zoals arbeidsrecht, leiderschap, persoonlijk leiderschap, HRM en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Elke sessie is zorgvuldig samengesteld om expertise, persoonlijke groei en verbinding te bevorderen.

Opbouwen van een netwerk

Wij zijn ervan overtuigd dat het delen van kennis en het opbouwen van een netwerk van gelijkgestemde professionals essentiële stappen zijn voor groei en succes. Neem contact met ons op en ontdek samen met ons hoe wij het verschil maken in de wereld van HR en leiderschap. Bij ons bieden we niet alleen proactief thema’s aan, maar we gaan ook een stap verder door op verzoek The NeXt inspiratie Events te organiseren.

The NeXt Inspiratie Event Leiderschap

“Onze HR afdeling heeft de masterclass leiderschap gevolgd via Next Company. Het is een interactief programma, waarbij elk onderwerp zeker de moeite waard is om actief te luisteren. Het is een helder/ duidelijk verhaal. Met duidelijke handvaten waar je als individu en als team mee verder kan. Zeker de moeite waard!”

Saskia Snijder

HR manager

Gastcollege Gelukkige medewerkers zijn de drijvende kracht achter succesvolle organisaties

“Het was een heel leuk en inspirerend gastcollege voor onze eerste jaars studenten HRM!”

Sylvia Oostland

Organisator Gastcollege Hanzehogeschool
Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?