Zet The NeXt Step
Leiders die klaar zijn voor de toekomst om de uitdagingen van morgen aan te gaan

The NeXt Executive

Kies voor de juiste leiders: verzeker je van toekomstig succes!
The NeXt Executive

The NeXt Executive

Hoe kun je er zeker van zijn dat de leiders en topfunctionarissen die je selecteert, over de juiste vaardigheden en ervaring beschikken? Maar ook over het vermogen om een organisatie te transformeren in een snel veranderende wereld? Het kiezen van de juiste leiders voor sleutelposities is een complexe en veelzijdige taak.

Als strategische partner kijken we verder dan de oppervlakte en begrijpen we de dynamische behoeften van hedendaagse organisaties.  We doorgronden de onderliggende behoeften en kijken met een integrale blik naar wat jouw organisatie écht nodig heeft. Met een groot nationaal en internationaal netwerk faciliteren we toegang tot topkandidaten in diverse sectoren.

The NeXt Interim Executive

The NeXt Interim Executive

Op zoek naar direct inzetbare specialisten of leiders? The NeXt Interim Executive biedt jouw organisatie toegang tot ervaren specialisten en leiders voor zowel geplande als urgente bedrijfssituaties. Onze Interim Executives zijn snel inzetbaar, maar ook vaardig in het richten op kernvraagstukken en het aangaan van complexe uitdagingen.

Wat onderscheidt ons? We hebben een uniek netwerk van Interim Executives die niet alleen wendbaar zijn in onvoorspelbare omstandigheden, maar ook resultaten garanderen. Dit is mogelijk door een perfecte mix van culturele synergie en functionele expertise. Onze Interim Executives leveren een significante return on investment, waardoor ze een toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie.

The NeXt Leadership Analytical Competence Tool

The NeXt Leadership Analytical Competence Tool

Hoe kan leiderschap effectiever worden door diepgaand zelfinzicht? De ACT® meting is een revolutionair psychometrisch instrument dat niet alleen je vaardigheden evalueert, maar ook je intrinsieke gedragspatronen onthult. Deze tool gaat verder dan traditionele beoordelingen en helpt organisaties bij het selecteren van leiders die niet alleen competent zijn, maar ook naadloos passen in de bedrijfscultuur.

Maar onze dienstverlening stopt niet na de analyse. We geloven in het ontplooien van potentieel en bieden daarom actieve coaching aan voor toekomstige topmanagers en directeuren. Met de ACT® meting als startpunt, kunnen we leiderschap naar een hoger niveau tillen.

The NeXt Leadership Assessments

The NeXt Leadership Assessments

Op zoek naar het leiderschapspotentieel van jouw toekomstige high-performer? Onze NeXt Leadership Assessments zijn op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. We richten ons op diverse facetten zoals Learning Agility, Management Potentieel en Competentie Assessments.

Na het assessment stopt het niet; integendeel, de ontwikkeling gaat verder. Wij bieden aanvullende coaching om jouw leidinggevende te begeleiden op zijn/haar pad naar succes. Zo krijg je niet alleen diepgaande inzichten, maar ook een partner in de ontwikkeling van topmanagers.

The NeXt Step voor Executives

The NeXt Step voor Executives

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière waarin je meer doet dan alleen leidinggeven? Wil je daadwerkelijk impact maken? The NeXt Step koppelt executives aan kansen die passen bij jouw unieke vaardigheden en ambities. In een snel veranderende wereld zorgen wij dat jij voorop blijft lopen.

We zien een baan niet als een eindpunt, maar als een platform voor groei en verandering. Door onze nadruk op vertrouwen, betrouwbaarheid en duurzaamheid, faciliteren we een netwerk waarin leiderschap en innovatie samenkomen. Of je nu geïnteresseerd bent in een vaste functie of een dynamische interim-opdracht, we zorgen ervoor dat jouw invloed een stempel drukt op de toekomst. Jouw toekomst is onze prioriteit en jouw vertrouwen onze grootste waardering.

Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2023
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?

The NeXt HR Scan

Snel inzicht krijgen in de performance van jouw HR-organisatie? Met onze volledig gedigitaliseerde HR Scan brengen wij jouw HR-organisatie in kaart.