Zet The NeXt Step
Expertise en oplossingen voor al jouw HR-vraagstukken

The NeXt HR Consultancy

Vind samen met ons de beste HR-professional of HR-oplossing voor jouw organisatie.
The NeXt HR Consultants

The NeXt HR Consultants

Op zoek naar snel inzetbare HR-expertise voor specifieke kennis, projecten, extra capaciteit of onvoorziene uitdagingen?

Kies dan voor de HR-Consultants van The NeXt Step Company. Onze HR-Consultants zijn experts in hun vakgebied en hebben toegang tot onze uitgebreide HR-Toolbox. Hiermee leveren onze HR-Consultants naast hun opdracht een scala aan gespecialiseerde HR-diensten. Van een externe vertrouwenspersoon en grondige HR-scans tot recruitment, coaching en diepgaande talent metingen.

De HR-Consultants van The NeXt Step Company brengen frisse, innovatieve ideeën mee. Altijd afgestemd op jouw specifieke behoeften en organisatiecultuur. Wij zorgen voor een passende en snelle invulling met de inzet van een expert uit ons eigen team of een professional uit ons ijzersterk interim/ZZP netwerk. Naast de nodige expertise en continuïteit zorgt The NeXt Step company voor de administratieve afhandeling van contracten en facturatie. Hiermee ben je verzekerd van compliance en kwaliteit.

Onze HR-Consultants worden o.a. ingezet als:

 • HR adviseur
 • HR business partner
 • Recruiter
 • Recruitment manager
 • Specialist arbeidsmarktcommunicatie
 • Manager HRM
 • Directeur HRM
 • HR projectmanager
 • AFAS specialist
 • Casemanager verzuim
 • Verzuimmanager
 • Compensation & Benefits specialist
 • L&D adviseur
 • L&D manager
The NeXt HR-Scan

The NeXt HR-Scan

Snel inzicht krijgen in de performance van jouw HR-organisatie? Met onze volledig gedigitaliseerde HR Scan brengen wij jouw HR-organisatie in kaart.

De scan biedt op een toegankelijke manier een volledig overzicht van de effectiviteit en volledigheid van jouw HR-organisatie. En dat binnen 2 uur! Krijg inzicht en geprioriteerde aanbevelingen zodat jij weloverwogen beslissingen kunt nemen richting de toekomst.

Een deskundig rapport als leidraad voor het optimaliseren van je toekomstige HR-beleid.

The NeXt Externe Vertrouwenspersoon

The NeXt Externe Vertrouwenspersoon

Een integere, veilige en gezonde werkomgeving behouden? Wie is daarvoor verantwoordelijk en waar kunnen medewerkers terecht? Op de werkvloer kunnen medewerkers ongewenst gedrag ervaren zoals pesten, intimidatie, discriminatie en integriteitsschending. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen en slecht functioneren. Als werkgever is het belangrijk om dit aan te pakken én nog beter, te voorkomen.

De externe vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen, misstanden en integriteitsschending van The NeXt Step Company is dé onafhankelijke functionaris waar medewerkers kunnen aankloppen. Wij begrijpen dat psychosociale arbeidsbelasting en integriteitsschendingen voor veel werkgevers een probleem kunnen zijn. Daarom bieden wij een ervaren en gecertificeerde externe vertrouwenspersoon. Een laagdrempelig en onafhankelijk aanspreekpunt voor medewerkers bij ongewenste omgangsvormen, misstanden en integriteitsschendingen.

* Opgenomen in het register bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV)
* Geaccrediteerd en gecertificeerd op deskundigheid door Hobéon SKO.

Wij geloven dat veiligheid en integriteit basisvoorwaarden zijn voor werkgeluk en succesvolle organisaties.

 

The NeXt Coaching & Talent Development

The NeXt Coaching & Talent Development

Jouw medewerkers laten groeien vanuit talenten? Betere resultaten binnen je organisatie?

Medewerkers die zich ontwikkelen en werken vanuit hun talenten zijn productiever, gemotiveerder en gezonder. Investeren in de ontwikkeling van medewerkers levert een hoger rendement, grotere klanttevredenheid en concurrentievoordeel op. Onze ervaren coaches en trainers hebben de expertise om de vaardigheden en kennis van jouw medewerkers effectief te ontwikkelen en hen te begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. Laten we jouw team succesvol maken door hun volledig potentieel te benutten!

Hieronder tref je onze programma’s aan:

The NeXt Assessments

The NeXt Assessments

Inzicht krijgen in de talenten en ontwikkelpotentieel van jouw medewerkers op een data gedreven en objectieve manier? Wil jij je organisatie laten groeien? Investeer dan in de ontwikkeling van jouw medewerkers.

Onze digitale assessments ondersteunen medewerkers bij het ontdekken van hun ontwikkelpotentieel. De uitkomsten worden besproken met onze gecertificeerde coach. Actieve toepassing van nieuwe inzichten leidt tot verhoogde motivatie, betere prestaties en talent development. Het aanbieden van assessments optimaliseert ook de werkcultuur en verhoogt de waardering en betrokkenheid van medewerkers.

Investeer in de groei en ontwikkeling van jouw medewerkers én in de prestaties en toekomst van jouw organisatie.

The NeXt Reflact©

The NeXt Reflact©

Wil jij de werving en coaching binnen jouw organisatie versterken met Reflact© en de ware kracht van jouw team volledig benutten?

Gebruik Reflact© om de juiste talenten te werven, maar ook om deze effectief te ontwikkelen en te coachen. Deze geavanceerde tool combineert in slechts 12 minuten de kracht van beeld en tekst om diepgaande inzichten te geven in zowel de natuurlijke als aangeleerde competenties van je medewerkers.

Krachtige Werving: Vind de Perfecte Match
Reflact© tilt jouw wervingsproces naar een hoger niveau door dieper in te gaan op de onbewuste drijfveren en natuurlijke competenties van kandidaten. Hierdoor kun je preciezer bepalen wie echt past bij de rollen en de cultuur van jouw organisatie. Dit resulteert in een effectievere selectie die de kansen op een langdurige en succesvolle samenwerking vergroot.

Effectieve Coaching: Ontgrendel Potentieel
Naast werving biedt Reflact© een krachtige basis voor coaching. Door inzicht te krijgen in zowel de sterktes als de verborgen capaciteiten van medewerkers, kun je gericht coachen en ontwikkelingsplannen opstellen. Dit helpt niet alleen bij persoonlijke groei, maar versterkt ook de leiderschapskwaliteiten binnen jouw team.

Optimaliseer je Team Dynamiek
Verbeter de teamdynamiek en verhoog de algehele tevredenheid en prestaties door een beter begrip van de individuele en groepsdrijfveren. Met Reflact© kun je de juiste mensen op de juiste plekken inzetten, wat leidt tot een harmonieuzere en productievere werkomgeving.

Wetenschappelijke Onderbouwing en Technologische Innovatie
Met de stevige wetenschappelijke fundamenten van de psychologie en de inzet van moderne technologie, is Reflact© jouw partner in het ontdekken en ontwikkelen van het ware potentieel van jouw medewerkers.

Met Reflact© stroomlijn je het wervings- en coachingsproces maar transformeer je ook de manier waarop je organisatietalent benadert en benut.

Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?