Zet The NeXt Step
Wij vervullen 99% van alle vacatures op MBO+, HBO en WO niveau.

The NeXt Professionals

Vind samen met ons de beste professional voor jouw organisatie.
The NeXt Professionals

The NeXt Professionals

Gaat jouw organisatie voor duurzame groei en succes? Dan is het vinden van de juiste medewerker cruciaal.

Onze uiterst gepersonaliseerde aanpak, gecombineerd met geavanceerde technologieën, stelt ons in staat om de perfecte match te vinden. Onze ervaren en deskundige consultants begrijpen dat het vinden van de juiste kandidaat verder gaat dan alleen cv’s en vaardigheden. Wij gaan daarom altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat de kandidaat past bij de cultuur van jouw organisatie. Onze bewezen trackrecord en uitstekende reviews bieden de garantie dat je met ons de beste keuze maakt voor de succesvolle toekomst van jouw organisatie.

The NeXt Werving & Selectie

The NeXt Werving & Selectie

De juiste professional voor een vaste positie binnen jouw organisatie? The NeXt Step Company onderscheidt zich in deze dynamische arbeidsmarkt met een bewezen aanpak. We waarborgen een kwalitatieve, duurzame match op MBO+, HBO en WO niveau met een vervullingspercentage van 99%.

Bij werving en selectie treedt de kandidaat direct bij jouw organisatie in dienst. Wij ontzorgen jou volledig in het omvangrijke en intensieve werving- en selectieproces. Jouw vacature is bij ons in vertrouwde handen. Ervaar de kracht van onze dienstverlening. Onze expertise staat garant voor resultaat.

The NeXt Interim

The NeXt Interim

Wordt jouw organisatie geconfronteerd met uitdagingen die om tijdelijke oplossingen vragen? Of verdient jouw project extra aandacht om tot een succes te leiden? Geen zorgen, wij bieden dé oplossing.

Onze uiterst gepersonaliseerde aanpak, gecombineerd met geavanceerde technologieën is uniek en ons netwerk is uitgebreid, zodat wij altijd de allerbeste interim-professionals kunnen vinden die precies passen bij jouw specifieke behoeften. Onze interim- professionals voegen waarde toe aan jouw organisatie.

Wij nemen ook het volledige administratieve proces uit handen, inclusief alle contractuele en juridische aspecten. Hierdoor kan de interim-professional binnen no time zorgeloos aan de slag. Bij ons krijgt jouw opdracht de persoonlijke aandacht die het verdient, wij ontzorgen jouw organisatie van begin tot eind.

The NeXt Detacheren

The NeXt Detacheren

De inzet van een professional die zowel flexibel als betrouwbaar is en die voor een specifieke periode continuïteit binnen jouw organisatie biedt? Verzeker je van gekwalificeerde professionals op MBO+, HBO en WO niveau met The NeXt Detacheren.
Bij detacheren heb je de zekerheid dat de professional zich volledig committeert aan jouw organisatie gedurende de vastgestelde termijn. Jouw organisatie heeft de directe beschikbaarheid over gekwalificeerde expertise en de flexibiliteit om jouw team te versterken. Daarnaast profiteert jouw organisatie van een zorgeloze samenwerking en bieden we complete ondersteuning; van HR-begeleiding tot scholing en nemen we alle werkgeversverplichtingen voor onze rekening. Bij ons kom je niet voor verassingen te staan. We zijn pro-actief en gaan tijdig in gesprek over de mogelijkheden tot verlenging. Zo gaan groei en continuïteit hand in hand.

The NeXt Analytical Competence Tool (ACT®)

The NeXt Analytical Competence Tool (ACT®)

Inzicht krijgen in de competenties en kwaliteiten van jouw toekomstige medewerkers? Ontdek de natuurlijke talenten van jouw kandidaten met de Analytical Competence Tool (ACT®).

De ACT®-meting onderscheidt aangeleerde en natuurlijke competenties en meet innerlijke drijfveren door tekst en beeld te combineren. Dit slimme en innovatieve meetinstrument brengt innerlijke patronen aan het licht en geeft heldere antwoorden op verschillende vragen. Wil je weten welke kwaliteiten jouw kandidaat van nature bezit en hoe deze het beste benut kunnen worden? Of hoe iemand beslissingen neemt en reageert onder druk? Krijg antwoord op deze vragen, ontdek de dieperliggende drijfveren en het ontwikkelpotentieel. Dat alles in één unieke meting.

Laat je verassen door de kracht van de ACT®-meting en selecteer de juiste kandidaten voor jouw organisatie.

The NeXt Assessments

The NeXt Assessments

Inzicht krijgen in talenten, drijfveren, persoonlijkheid en ontwikkelpotentieel van jouw kandidaat? Met onze assessments ben je verzekerd van krachtige en betrouwbare ondersteuning bij het selectieproces.

Onze wetenschappelijk onderbouwde modellen geven een betrouwbaar beeld van de geschiktheid van de kandidaat. Onze assessments ondersteunen jou bij het voeren van gerichtere en effectievere gesprekken. Wij bieden maatwerk assessments die specifiek gericht zijn op de eigenschappen die essentieel zijn voor succes in jouw organisatie. Het resultaat is een helder en concreet advies waarmee je weloverwogen selectiebeslissingen kunt nemen en de beste kandidaten kunt selecteren voor jouw organisatie.

The NeXt Step voor Professionals

The NeXt Step voor Professionals

Natuurlijk wil je als professional een baan die inkomsten oplevert, maar dat is niet het enige waar je naar op zoek bent. Je wilt een loopbaan die jou uitdaagt, inspireert en een gevoel van betekenis en voldoening geeft. Wij doen er alles aan om jou niet alleen een baan te bezorgen, maar ook een carrière waarin jij jezelf kunt ontplooien en waarin werkplezier, uitdaging, autonomie en maatschappelijke impact centraal staan.

Wij begrijpen dat een verandering van werkomgeving een uitdagende reis kan zijn en staan daarom 24/7 voor je klaar. Bij ons sta jij centraal, en dat merk je aan alles. (H)echte en oprechte aandacht is wat je van ons kunt verwachten. Onze intakes en loopbaanbegeleiding zijn anders dan anders, we hebben interesse in jouw drijfveren en toekomstvisie. Wij coachen en ondersteunen je tijdens het hele proces zodat jij in je kracht staat en je kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw toekomst! Je kunt erop vertrouwen dat wij persoonlijk, transparant en spiegelend zijn.

Kortom, bij ons draait het om jou en jouw succes. Wij creëren een onvergetelijke en waardevolle ervaring waar jouw talenten tot hun recht komen.

Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2023
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?

The NeXt HR Scan

Snel inzicht krijgen in de performance van jouw HR-organisatie? Met onze volledig gedigitaliseerde HR Scan brengen wij jouw HR-organisatie in kaart.