Zet The NeXt Step
Wij vervullen 99% van alle vacatures op MBO+, HBO en WO niveau

The NeXt Recruitment

High-touch is de essentie van onze werkwijze. We verbinden duurzaam en creëren waarde.
The NeXt Professional Recruitment

The NeXt Professional Recruitment

Gaat jouw organisatie voor duurzame groei en succes? Dan is het vinden van de juiste medewerker cruciaal.

Onze uiterst gepersonaliseerde aanpak, gecombineerd met geavanceerde technologieën, stelt ons in staat om de perfecte match te vinden. Onze ervaren en deskundige consultants begrijpen dat het vinden van de juiste kandidaat verder gaat dan alleen cv’s en vaardigheden. Wij gaan daarom altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat de kandidaat past bij de cultuur van jouw organisatie. Onze bewezen trackrecord en uitstekende reviews bieden de garantie dat je met ons de beste keuze maakt voor de succesvolle toekomst van jouw organisatie.

The NeXt in Governance

The NeXt in Governance

Zoek je voor jouw organisatie toezichthouders die de wet- en regelgeving naleven maar ook echt maatschappelijke impact maken? The NeXt Step Company gebruikt een unieke aanpak en een uitgebreid netwerk om dé toezichthouders te vinden die jouw organisatie vooruit brengen door good governance.

Wij selecteren op het fundament van good governance dat steunt op harde controles zoals regels en procedures, maar ook op zachte controles zoals bedrijfscultuur en ethisch leiderschap; deze combinatie vormt de basis voor een transparante en betrouwbare organisatie.

De rol van onze moderne toezichthouders is veelzijdig en bestaat uit:

  • Toezicht houden conform wetgeving, codes, statuten en principes van goed bestuur;
  • Advies geven om het bestuur te ondersteunen bij hun besluitvorming;
  • Fungeren als werkgever door HR-rollen naar het statutair bestuur toe te passen;
  • Optreden als ambassadeur en stelselverantwoordelijkheid nemen.

We bemiddelen toezichthouders die de toekomstige ESG-uitdagingen aan gaan (Environmental, Social & Governance). Onze kandidaten staan voor betrokkenheid, integriteit en transparantie. Ben jij klaar om met ons deze uitdaging aan te gaan? We vertrouwen erop dat onze aanpak en kandidaten jouw organisatie ondersteunen in good governance.

The NeXt Young Professional Recruitment

The NeXt Young Professional Recruitment

Wil je jouw organisatie een krachtige impuls geven met de ambitie en het frisse denken van Young Professionals? Wij zijn experts én jouw strategisch partner in het werven en selecteren van Young Professionals.

Onze unieke NeXt Step Aanpak zorgt voor een naadloze match. Bovendien zijn we als Reflact© coach gecertificeerd en getraind om Young Professionals te begeleiden. We begrijpen wat hen drijft en koppelen dat aan de behoeften en uitdagingen in jouw organisatie. Wij gaan verder dan het matchen, wij zetten Reflact© in. Reflact© onthult meer én brengt de verborgen talenten en sterke punten aan het licht die essentieel zijn voor echte verbinding met Young Professionals. Versterk je team met de unieke kwaliteiten van Young Professionals als katalysator voor innovatie en groei in jouw organisatie.

The NeXt Recruiter On Demand

The NeXt Recruiter On Demand

Op zoek naar tijdelijke versterking op het gebied van recruitment? Kies voor onze recruiter on demand. Een professional die tijdelijk ondersteunt bij het werven en selecteren van geschikte kandidaten.Door te kiezen voor tijdelijke versterking via onze recruiter on demand, profiteer je van besparingen ten opzichte van de vaste kosten van een fulltime medewerker. Zo creëer je extra capaciteit en verminder je de werkdruk op jouw recruitmentafdeling, zonder dat je daarvoor grote investeringen hoeft te doen. Onze professionals beschikken over gespecialiseerde sourcing- en selectietechnieken, waardoor zij de beste kandidaten voor jouw organisatie vinden.
Of je nu een inhouse, hybride of remote samenwerking wilt, wij staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen.

The NeXt Aanpak

The NeXt Aanpak

Onze unieke, integrale aanpak van talentselectie, die uit 7 kernstappen bestaat, is afgestemd op de unieke behoeften en cultuur van jouw organisatie. Deze methodische en mensgerichte benadering leiden tot duurzame, toekomstbestendige talentmatches en buitengewone klant- en kandidaat tevredenheid.

The NeXt Recruitment Diensten

The NeXt Recruitment Diensten

Zet nu The NeXt Step!

Zet nu The NeXt Step!

Wil jij ook gelukkige medewerkers die de drijvende kracht zijn achter jouw organisatie? Of ben jij een professional klaar voor The NeXt Step in je loopbaan of ontwikkeling? We ontmoeten je graag!

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, mobiel, Whatsapp of via de mail.

Onze keurmerken

© Copyright The NeXt Step Company 2024 Gebouwd door Saam'
Chat openen
1
Goedendag, waarmee kan ik je van dienst zijn?